• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Yeni yapılan hastanenin tavanı damlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Devlet Hastanesinin tavanından damlayan yerlere çöp poşetleri konuldu. Hastanenin birçok yerinde yağmur suyundan dolayı tavanda rutubetin de oluştuğu görülürken hasta yakınları duruma tepki gösterdi.

Yaklaşık 2 yıl önce faaliyete giren Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini de bünyesinde bulunduran 300 Yataklı Mardin Devlet Hastanesinin tavanından damlayan yerlerin altına çöp poşetleri konularak önlem alındığı görüldü.

Devlet Hastanesinin yeni binasının tavanında oluşan rutubetten anlaşılacağı gibi sorunun uzun süredir devam ettiği görüldü. Hastanenin yeni binasında yer yer damlama ve rutubet sorunu olduğunu söyleyen hasta ve hasta yakınları, yetkililerden çözüm bulunmasını istediler.

Yeni yapılan hastanenin tavanın damlamasına tepki gösteren Bülent Aslan, yetkililerden tavanın onarılmasını istedi. Aslan, "Yeni yapılan hastanenin bu şekilde damlama yapması tek kelimeyle rezalettir. Damlayan suyun önüne çöp poşeti koymuşlar. Allah aşkına su çöp poşetinde durur mu? Hastane yönetimi bunu görsün ve bir çözüm bulsun." dedi.

Hastane yetkililerinden alınan bilgilere göre, yetkili firmaya sorunun iletildiği ve en kısa sürede damlamanın giderileceği belirtildi.  (Mehmet Aslan- İLKHA) 
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir