• DOLAR 32.522
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2423.518
  • ...
Bitlis'te trafik kazası: Bir polis hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis-Tatvan Karayolu'nda polislerin içinde bulunduğu kamyonet, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kar küreme aracıyla çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan polislerden Feyzullah Köse (26), İlhami Güzel ve Oğuzhan Bozkurt, ambulanslarla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ağır yaralanan Köse, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hayati tehlikesi devam eden Güzel ise Van'a sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, Feyzullah Köse için Özel Harekât Şube Müdürlüğünün bahçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Vali Yardımcıları Kamil Güzel ve Murat Kütük ile İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer, kurum amirleri, polisler, korucular ve vatandaşlar katıldı.

Burada katılımcılara hitap eden Kaya, Köse'yi genç yaşta trafik kazası sonucu ebediyete uğurladıklarını söyledi. Kaya, "Acımız ve üzüntümüz büyük. Allah tekrarını göstermesin, bu acıları tekrar bize yaşatmasın. Bütün silah arkadaşlarımız gibi Feyzullah kardeşimiz de vazifesini yapıyordu. Malumunuz bugün 18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi Anma Haftası. İnşallah rabbim onu da şehitler kervanına katar, mekânı cennet olur. Kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun." dedi.

İl Müftüsü Mehmet Faysal Geylani'nin cenaze namazını kıldırarak dua etmesinin ardından Köse'nin cenazesi memleketi Malatya'nın Battalgazi ilçesine uğurlandı. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir