• DOLAR 32.569
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2421.893
  • ...
Fransa`da üst üste iki saldırı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Fransa'nın başkenti Paris Orly havalimanında nöbet tutmakta olan bir askerin silahını alarak havalimanının içindeki bir dükkana sığınan saldırgan polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

HAVALİMANI BOŞALTILDI

Emniyet güçleri Orly Havalimanı'nını boşalttı ve giriş çıkışları yasakladı. Uçuşlar durduruldu. Polisin operasyonu sürüyor.

FRANSA ULUSAL POLİSİNDEN UYARI GELDİ

İsveç televizyon kanalı SVT'nin son dakika haberinde duyurulduğuna göre polis operasyonunun sürüyor. Fransa Ulusal Polisi Twıtter hesabından havalimanında polis operasyonunu doğrularken, vatandaşlardan yetkililerden gelecek uyarılara uymalarını istedi.

UÇUŞLAR DURDURULDU

Fransa'nın ikinci büyük havalimanında uçuşlar durduruldu. Havalimanı didik didik aranıyor. Olayın terörist bir saldırı olup olmadığı ile ilgili henüz bilgi bulunmuyor.

PARİS'TE 2. SALDIRI

Paris'te Orly Havalimanı'nda yaşananların ardından ikinci bir saldırı haberi geldi. Paris'te yol kontrolü yapan polis silahlı saldırıda yaralandı. Polise saldırı yapıldığı yerin Orly Havalimanı'na uzak bir noktada olduğu belirtildi. İki olay arasında bir bağlantı olup olmadığı bilinmiyor.

DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir