• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
Bayanların Vazgeçilmezi Gümüş Kolyeler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bayanların vazgeçilmez takısı olan gümüş kolyeler bayanlar tarafından en sık tercih edilen aksesuarlardan birisidir. Gümüşün takı sektöründeki önemi her geçen gün etkisini arttırarak devam ediyor. Gümüşün her renk ile benzersiz uyumu, gümüşün işlemede ki kolaylığı ile istenilen modellemelerin elde edilebilse avantajları sunduğundan dolayı gümüş takı sektöründe önemli bir noktaya taşımıştır.

Kolyelerin günlük yaşantıda hayatı kolaylaştırdığı, hiç düşünmeden her kombin ile uyum gösterdiğinden dolayı aksesuar bölümlerinde çoğunluklu olan takılardır. Gümüşün her renk ile uyum göstermesi de tasarımlar da birçok çeşitlilik sağlar.

Sade, zarif, şık ve aynı zaman da bir o kadar gösterişli olan gümüş kolye ürünleri birçok modeli de beraberinde getirmektedir. Denizyıldızı motifleri, melek figürleri, kalpli simgeler, sonsuzluk işaretli tasarımların yanı sıra elif ve vav harfi gibi dönemsel ve kalıcı figürler de gümüş ile birlikte beraberliklerini devam ettirmektedir.

Her Alanda Farklı Bir Gümüş Kolye

Gümüş kolye modelleri her alan da kullanımı uyumlu olan kullanımı kolay bayanların en sevdiği takılardan biri olduğunu bilmemek mümkün değil. Özel günlerde ayrı, gün içerisinde kullanılan spor tarzda ayrı, özel bir buluşmada ya da davette daha da ayrı gümüş kolyelerin kullanıldığı görülmüş ve bunlar neticesinde kategorize edilmiştir.

Özel günlerde daha çok taşlı, işlemeli göz alıcı şaşalı modellerin kullanımı uygun görülürken kombin açısından daha zarif kolyeler de tercih edilebildiği görülmüştür.

Günlük yaşantıda ise daha çok sade, zarif, ince ve anlam ifade eden modeller tercih edildiği görülmüştür.

Bunların yanı sıra renkli modeller de oldukça fazla tercih edilmektedir.

Hediyelerin En Güzeli

Doğum günlerinde, sevgililer günü, yıl dönümü, anneler günü ve kadınlar günü gibi günlerde sevdiklerinize hediye edeceğiniz en güzel seçimlerden biri olabilir gümüş kolyeler.

Sizlerde birbirinden eşsiz ve değerli gümüş kolye modellerine ulaşmak istiyorsanız http://www.takihan.com web adresini ziyaret edebilir dilerseniz ücretsiz kargo ve kapıda ödeme fırsatlarından da yararlanabilirsiniz. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir