• DOLAR 32.37
  • EURO 35.013
  • ALTIN 2325.369
  • ...
Hava sıcaklığı mevsim normallerinin altında seyredecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Güneydoğu Anadolu'nun güneyi ile Isparta, Hatay, Çankırı ve Kırşehir çevreleri ile Antalya'nın batısının iç kesimleri yağışlı geçecek.

Marmara, Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceği bekleniyor.

Yoğun kar yağışı uyarısı!

Kar yağışının Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde yer yer yoğun olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, buzlanma, don ve benzeri) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölge genelinin hafif yağmurlu, Bilecik çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı, kuzey ve iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Isparta ve Hatay çevreleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Isparta'nın yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İç Anadolu: Çok bulutlu, güney ve doğusu ile Çankırı ve Kırşehir çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur, bölgenin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don görüleceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Çok bulutlu, doğusunun aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Iğdır ve Şırnak çevrelerinde yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde olması beklenen yağışların, Hakkari çevreleri ile Van'ın güney kesimlerinde yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Çok bulutlu, güney kesimlerinin akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 18°C

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 5°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 14°C

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 4°C

İstanbul: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı hafif yağmurlu 11°C

Trabzon: Çok bulutlu, gece saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 9°C

Zonguldak: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmurlu 7°C (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir