• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
Gaziantep`te silahlı kavga: Bir ölü 4 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`in Şahinbey ilçesinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Şahinbey ilçesi Vatan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimlikleri belirsiz iki grup arasında başlayan tartışmanın kısa sürede tüfek ve tabancaların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada Bekir Doğruer ile İ.Ç, H.T, M.C ve N.S isimli kişiler yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan Bekir Doğruer, tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayda hayatını kaybeden Bekir Doğruer`in cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olay yerine gelen polislerin yaptıkları incelemede kavgaya karıştığı iddia edilen bir kişiyi kovalamaca sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin devam ettiği esnada plakası öğrenilemeyen siyah bir otomobilden havaya rastgele ateş açıldı. Polisin karşılık vermesi üzerine kaçan araçtakilerin yakalanması için özel harekat ekiplerinin desteğiyle operasyon başlatıldı.

Açılan ateş çevrede korkuya neden olurken, otomobil hızla uzaklaşıp izini kaybettirdi. Olay yeri ve çevresinde ise zırhlı araçlarla güvenlik önlemi alındı.

Öte yandan Gaziantep Valiliği tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, olayın taraflar arasındaki geçmişe dayalı bir husumetten kaynaklandığının değerlendirildiği belirtildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir