• DOLAR 32.452
  • EURO 34.466
  • ALTIN 2488.487
  • ...
Üniversite öğrencilerinden kitap okuma kampanyasına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valiliğinin başlattığı "Batman Her Yerde Okuyor" kampanyasına bir destek de Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu öğrencilerinden geldi.

Öğrenciler, kampanyaya destek olmak amacıyla üniversitenin merkez ve Batı Raman Kampüsü'nde "Telefonunu Bırak, Kitabını Al, Gel" sloganıyla kitap okuma etkinliği düzenledi.

Etkinlikle ilgili bilgilendirme yapan İslami İlimler Fakültesi Temsilcisi Mehmet Özdemir, kampanyaya kayıtsız kalmayıp, destek verdiklerini söyledi.

Üniversitede açık alanlarda kitap okuyarak farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Özdemir, "Kitap okuma kampanyasına destek olmak amacıyla merkez ve Batı Raman Kampüsü'nde 'Telefonu Bırak, Kitabını Al, Gel' sloganı ile kitap okuma etkinliği düzenledik. Amacımız, dinimizin 'oku' emrine uyarak, gençliğin okuma eksikliğine dikkat çekmektir. Oku emrinin müntesipleri olarak çok az okuyoruz. Okuma açığımızı kapatmak ve okumayı aşılamak amacıyla böyle bir etkinliğe destek vermeyi uygun gördük. Kitap okuma etkinliğimiz çok iyi geçti. Bundan sonra da okumayla ilgili etkinliklerimiz olacaktır." dedi. (M. Fatih Akgül-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir