• DOLAR 32.333
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2280.994
  • ...
Vali Deniz köyleri ziyaret edip incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Ahmet Deniz, merkeze bağlı Binatlı (Bileyder), Akça (Tilmiz) ve Erköklü (Ermiye) köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Vali Deniz, daha sonra okulları ziyaret etti ve karayollarına ait yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Ziyaret sırasında Deniz'e İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve kamu kurum yöneticileri eşlik etti.

Ziyaret ettiği köylerde köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Deniz, taziye evlerinde köy halkıyla bir araya gelerek, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Köy girişlerinde kendisini karşılamaya gelen köylülerle tek tek tokalaşan Vali Deniz, ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Deniz, "Huzurumuza, birlik ve beraberliğimize sahip çıkmalıyız. Bu değerlerimizi tehdit eden terör örgütleri ve arkasındaki güçlere karşı yürekli bir duruş sergileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde mücadele etmeliyiz. Yapılan hizmetlerde sizlerin memnuniyeti bizim için önemlidir. Eğer yaptığımız hizmetlerde sizlerin hayır duanızı alıyorsak bu bizim için  her şeyin üstedir." dedi.

Vali Deniz, köylerin altyapı, içme suyu gibi taleplerinin yerine getirilmesi konusunda yetkililere talimat verdi.

Vali Deniz köy okullarını ziyaret etti

Köy ziyaretleri sırasında  okulları ziyaret ederek incelemelerde bulunan Deniz, öğrencilere kitap hediye ederek onlarla yakından ilgilendi.

Öğrencilere bazı nasihatlerde bulunan Deniz, "Gece gündüz demeden çalışarak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalısınız. Çünkü ülkemizin geleceği sizlersiniz. Sınavlarda başarılı olabilmeniz için bol bol kitap okumalısınız. Başarının tek yolu kitap okumaktır." ifadelerini kullandı.

Minik öğrencilerle bir süre kitap okuyan Deniz, "Batman Her Yerde Okuyor" kampanyasına hem okullar hem de vatandaşlar tarafından verilen destek sayesinde şehirde bir okuma kültürü oluşmaya başladığını belirtti.

Okullarda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Vali Deniz, bir süre sohbet ederek, eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Ahmet Deniz, Karayolları 97. Şube Şefliğini ziyaret etti ve Batman'da yapımı devem eden Güney Çevre Yolu ve Şevket Başak Köprülü Kavşak çalışmalarını yerinde inceledi. 

Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından Batman'da yapımı devem eden yatırımları yerinde inceleyen Deniz, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Deniz, Batman'daki trafik akışında önemli rahatlama getirecek olan bu iki yatırımın en kısa sürede bitirilmesi konusunda yetkililere gerekli talimatları verdi. (İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir