• DOLAR 32.449
  • EURO 34.467
  • ALTIN 2488.99
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana`da 16 Şubat 2012 Perşembe günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

EKSPRES GAZETESİ: Dalga mı Geçiyorsunuz?
Adana`da iş dünyasının önde gelen isimlerine göre; kentin bankalardaki 10.5 milyar liralık mevduatına karşı, 15 milyar lira yatırım kredisi kullanıldı. Onlara göre Adana yatırımda en önde.

İşsizlikte Türkiye ortalaması üzerine çıkan, kredi kartı batağında başı çeken, yaşanabilir kentler arasında 55. sıraya gerileyen, kamu yatırımlarından en az payı alan, Karayollarından TRT ve TCDD Bölge Müdürlüklerine kadar önemli kamu kurum ve kuruluşları başka kentlere giden Adana`da iş dünyasına göre her şey güllük gülistanlık.

İnşaat Sektörü Buluşuyor
Adana İnşaat 2012, 6. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri fuarı 16 Şubatta TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi`nde açılacak.

Sinekle Mücadele Başladı
Büyükşehir Belediyesi, Adanalının rahat bir yaz geçirmesi için sinekle mücadeleye başladı. 3 Şubat`ta başlatılan çalışmalarla larva ile mücadele edilecek.

5 OCAK GAZETESİ: Korsan Gösterilerde Aileler Zor Durumda Kaldı.
Adana`da bölücü örgüt PKK`nın elebaşı Abdullah Öcalan`ın Kenya`dan Türkiye`ye getirilişini protesto eden bir grup çocuk korsan gösteri düzenleyerek polise taş ve Molotof kokteyliyle saldırdı. Saldırı sırasında çocuklarını okuldan alan aileler zor anlar yaşarken ` mahallede korsan gösteri istemiyoruz` dediler.

Çürük Operasyonu
Adana`da sağlık sorunu olmayan kişilere para karşılığı sahte ` askere elverişsiz raporu` düzenlediği öne sürülen 16 kişi ve rapor almak isteyen 27 kişi gözaltına alındı.

Üniversiteli Gencin Feci Sonu
Üniversiteli genç, avlanmak için çıktığı dağda yaklaşık 400 metrelik uçuruma düşerek hayatını kaybetti.
 
Ayhan Kaya-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir