• DOLAR 32.361
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2325.089
  • ...
Okulun bahçe duvarı tehlike saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl`ün Solhan ilçesinde bulunan 28 Ağustos İlkokul ve Ortaokul'un bahçe duvarında oluşan çatlaklık nedeniyle yıkılma tehlikesinin olduğunu belirten veliler, olası bir kaza yaşanmadan duvarın onarılmasını istediler.

28 Ağustos İlkokul ve Ortaokul'nda okuyan öğrenci velilerinden, Muhittin Barış, Hasan Karadağ, Hacı Balkaya, Nizamettin Düzgün, Zeynel Demir, İhsan Gürbüz ve Nuri Çağlayan okul bahçesine gelerek yetkililerden olası bir kaza yaşanmadan bahçe duvarının onarılması gerektiğini söylediler.

Okul idaresinden herhangi bir kaza yaşanmadan duvarı onarmasını isteyen veliler, çocuklarını okula gönderirken endişe içerinde olduklarını belirtiler.

Olası bir kaza yaşanmadan duvar ve üzerinde bulunan korkuluğun onarılması gerektiğini söyleyen veliler, "Bu okulda çocuklarımız okuyor. Duvarda oluşan çatlaklık ve şişkinlik nedeniyle tedirginiz. Ufak bir deprem sarsıntısında bu duvar çökebilir. Yetkili kimse buna çözüm bulmasını istiyoruz. Dubarın üzerinde bulunan bir metre yüksekliğinde ve ucu sivri korkuluklarda ayrı bir tehlike saçıyor. Çocuklar rahat bir şekilde bu korkulukların üzerine çıkabilir. Olası bir kazanın yaşanmaması için bu duruma el atılmasını istiyoruz." diyerek yetkililerden duvarın onarılmasını istediler. (İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir