• DOLAR 32.625
  • EURO 35.27
  • ALTIN 2501.828
  • ...
Ağrı`da salavat kampanyası başlatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörlüğü, "Her güne binler salavat" kampanyası kapsamında tüm peygamber sevdalısı Ağrı halkına çağrıda bulundu.

Platformun Ağrı İl Koordinatörlüğü sözcüsü Rıfat Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Değerli peygamber sevdalısı halkımızı salavat okumaya davet ediyoruz. Okuyacakları salavatları bize ulaştırarak toplu bir şekilde teslim etmemize vesile olacaklar. Bizler platform olarak her yıl okunan salavat, hatm-i şerif, Yasin ve zikirleri iki cihan serveri Hz Muhammed (sav)'e hediye ediyoruz. Müslümanlar için önemli olan bir ay bizi bekliyor. Tüm Müslüman kardeşlerimiz Hz Muhammed'in ümmeti olduğu bilinciyle hareket etmeli, O'nun kutlu doğumunun gerçekleştiği Nisan ayına hazırlanmalı. Bu kapsamda sevgili Ağrı halkını, başlatmış olduğumuz salavat kampanyasına iştiraklerini bekliyoruz." dedi.

Kampanaya katılacakların, okudukları salavatları teslim etmeleri için iletişim bilgileri de veren Yılmaz, "Okunan salavatlar www.peygambersevdalilari.com adresine bırakabileceği gibi, 0546 594 22 55 nolu hattımıza da mesaj ya da aranarak teslim edilebilir." diye belirtti.  (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir