• DOLAR 32.6
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2496.944
  • ...
Batman İŞKUR`a Yeni Müdür Atandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman İŞKUR Müdürlüğü`ne tecrübeli bir isim atandı. Daha önce Gaziantep ve Denizli İŞKUR Müdürlüğü görevlerini yürüten Besim Eviz, önceki gün Batman`da yeni görevine başladı.

"İş Dünyasında Aranan Eleman Kim?" kitabıyla da tanınan Eviz, Kurtalan doğumlu. Gaziantep İŞKUR İl Müdürlüğünde 14 yıl aktif yönetici olarak hizmet veren Besim Eviz; "Eğitim, öğretim, istihdam, iş piyasaları, edebiyat, kişisel gelişim ve iş dünyasıyla ilgili konularda araştırmalarda bulundu. Gebze Belediyesinde Basın Halkla İlişkiler Müdürü, Gaziantep Şahinbey Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Eviz, TRT Gap Tv`de canlı olarak yayınlanan "İş Başı" programının danışmanlığıyla da tanınıyor.

Arapça, Farsça, İngilizce dilleri olmak üzere 4 dil bilen Eviz, yeni görev yerinin Batman olmasından ötürü mutluluk duyduğunu ifade ederek; `Batman bizim memleketimiz` Yabancısı olmadığımız bir şehirdeyiz. Kentimizin istihdam konusunda daha aktif projeler sunmak için çalışma arkadaşlarımızla kolektif bir şekilde çalışacağız" dedi.

Veysi Rüzgar - İLKHA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir