• DOLAR 32.314
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2279.545
  • ...
Bitlis`te Karla Mücadele İçin `Kriz Masası` Kuruldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS - Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan cadde ve sokakları temizlemek için Bitlis Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, 10 kepçe, 5 Jcb, 2 greyder, 9 kamyon, 1 tuzlama kamyonu, 2 akaryakıt aracı ve 6 adet servis aracı olmak üzere 35 araç ve 51 personel ile gece gündüz çalışıyor.

 

Kriz Masası Kuruldu
Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, karla mücadele çalışmalarında halkın şikayet ve önerilerini almak için kriz masası kurduklarını belirtti. Başkan Alaydın sözlerini şöyle sürdürdü "Belediye olarak karla mücadelede daha etkin olmak için hemen kriz masası kurduk. Ve daha etkin bir hizmet sunabilmek için ise iş makinelerimizin sayısını artırdık. Böylece çarşı merkezi, ana arterler ve mahalle yollarımızın yanı sıra sokaklarımızı da daha çabuk ulaşıma açmış oluyoruz. Hemen hemen yol açma çalışması değil artık genişletme veya kamyonlar vasıtasıyla karları taşıyoruz. Halkımızın şikayet ve önerilerini almak için ise 2266019 nolu telefonu kriz masasına tahsis ettik. 2266019 `un yanı sıra Beyaz Masa olan 153 `ü de arıyabilirler"

 

Belediye Başkanı Fehmi Alaydın: "Sanayi Sitesi, Çarşı Merkezi ve Eski Sanayi Sitesinin bulunduğu yerler karlardan temizlendi. Dün gece yarısında çarşı merkezinde ve mahalle yollarında çalışmaları bizzat inceledim. Yol açma ve genişletme çalışmalarından sonra vatandaşlarımızdan rica ediyorum dam veya çatılarındaki karları yola süpürmek kaydıyla yolu kapatmasınlar. Yoksa Belediye olarak gerekli yaptırımları yapacağız." dedi.
 
Erkan Yürek- İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir