• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
Siyonistlerin Planları Altüst Olacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MISIR - El-Ezher Şeyhi Dr. Ahmed Et-Tayyib, Kudüs davasının tarih boyunca bölgedeki çatışmanın özünü oluşturduğunu belirterek, dünyanın ancak zulme dur diyerek ve Kudüs`teki Yahudileştirme çalışmalarını durdurarak istikrara kavuşabileceğini ifade etti.

 

Bugün düzenlenen Uluslararası Kudüs Konferansı`nda konuşan El-Ezher Şeyhi Dr. Ahmed Et-Tayyib, Filistin davasının tarih boyunca Arapların ve Müslümanların en önemli davaları olduğunu ve bugün de aynı şekilde devam ettiğini söyledi.

 

El-Ezher`in Kudüs halkını her açıdan desteklemek için çabalarını sürdürdüğünü belirten Et-Tayyib, bugünkü konferansın amacının da Kudüs halkının her türlü ihtiyaçlarının tespiti olduğunu ifade etti.

 

Kudüs kentini yutmak ve kentin Arap çehresini değiştirmek amacıyla yürütülen Yahudileştirme çalışmalarının da konferansta ele alınacağını kaydeden Et-Tayyib, El-Ezher`in Kudüs`ün himayesi için alternatif bir plan ortaya koyacağını ve yeni bir strateji belirleyeceğini söyledi.

 

El-Ezher`in Kudüs`e bakışı hakkında da bilgi veren Et-Tayyib, Kudüs kentinin eski ve yeni mahalleleriyle, doğusuyla ve batısıyla, Hıristiyanları ve Müslümanlarıyla bir bütün olduğunu ve uluslararası hukuka göre tamamının işgal altında bulunduğunu belirtti.

 

El-Ezher Şeyhi Dr. Ahmed Et-Tayyib, bölgede esen değişim rüzgarının Siyonistlerin planlarını alt-üst edeceğini ve bozacağını söyledi.
 
İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir