• DOLAR 32.588
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2423.863
  • ...
"Gerekirse Samsat'ı yeniden inşa ederiz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, merkez üssü Adıyaman’ın Samsat ilçesi olan 5,5 büyüklüğündeki depremde evleri hasar gören halkı ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

Depremden büyük oranda etkilenen Samsat ve çevre köylerinde incelemelerde bulunana Metiner, "Devletimiz vatandaşlarımıza en kısa sürede yardım elini uzatacaktır. Gerekirse Samsat’ı yeniden inşa ederiz. Bu sorunlar ve sıkıntılar inşallah bitecek ve burada mağdur olan vatandaşlarımız huzur bulacaktır. Depremde evi barkı zarar gören vatandaşlarımız müsterih olsunlar, bütün sıkıntıları giderilecektir." diye konuştu.

İlçede geçici olarak açılan çadır okulları da dolaşan Metiner, okula giden öğrencileri dinledi ve taleplerinin bir an evvel yerine getirileceğini söyledi.

Metiner, "Burada depremde zarar gören her bir ferdimize acilen ulaşmak zorundayız. Bizi vekil olarak tayin eden bu halkın başımızın üzerinde yeri var. Öğrencilerimizin talepleri derhal yerine getirilecektir. Hemen konteynır okullar yapılarak öğrenim gören öğrencilerimizin mağduriyetleri giderilecektir." şeklinde konuştu.

Metiner ve beraberindeki heyet çevre köyleri gezdikten sonra AFAD koordinasyon merkezini ziyaret etti. (Ömer Faruk Aydın-İLKHA)

























Bu haberler de ilginizi çekebilir