• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.578
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.
 
Haber Diyarbakır: Valilik`ten Bombalı Araç Açıklaması
Diyarbakır Valiliği, Diyarbakır Mardin karayolunda ele geçirilen 150 kilogram patlayıcı ve çıkan çatışma ile ilgili açıklama yaptı.
 
Diyarbakır Söz: Mersin`de 3 Araç Kundaklandı
Mersin`de, kundaklanan 3 araçta maddi hasar oluştu. Alınan bilgiye göre, merkez Toroslar ilçesindeki Zeki Ayan Mahallesi`nde, 33 HA 848 ve 33 EL 209 plakalı otomobiller ile 33 BEJ 68 plakalı kamyonet, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce molotofkokteyli atılarak kundaklandı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle söndürülen yangının ardından, araçlarda maddi hasar oluştu.
 
Diyarın Sesi: Diyarbakır`da Molotoflu saldırı
Diyarbakır`ın Bağlar ilçesinde konfeksiyon dükkanına kimliği belirsiz kişiler tarafından atılan molotofkokteyli sonucu iş yeri sahibi yaralandı.
 
Güneydoğu Güncel: Dicle Kıyısında Ceset Bulundu
Diyarbakır merkez Sur İlçesi eski Mardin yolu üzerinde 10 Gözlü Köprünün ilerisinde Dicle Nehri kıyısında bir erkek cesedi bulundu.
 
Gazete Diyarbakır: Kazılar Minnesota Otopsi Protokolü Uygun Yapılmıyor
Diyarbakır`da 1998 yılına kadar JİTEM Grup Komutanlığı olarak kullanılan İç Kale`de yapılan kazılarda çıkan katası sayısı 38`i buldu. Adli Tıp Uzmanları Derneği Genel Başkanı Prof.Dr. Ümit Biçer, kazıların Minnesota Otopsi Protokolüne uygun yapılmadığını söyledi.
 
Haber Panorama: Alimler Yozlaşmaya Karşı Uyardı
Kanaat önderleri, Müslümanların örf ve adetlerinde sevgililer gününün yeri olmadığına dikkat çekti.
 
M. Salih Keskin - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir