• DOLAR 32.497
  • EURO 34.641
  • ALTIN 2480.474
  • ...
Vali Su askeri birlikleri denetledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Ali İhsan Su, Güneyçam 1.Motorlu Piyade Bölük Komutanlığı, Görmeç 4.Motorlu Piyade Tabur Komutanlığı ve Siyahkaya Hudut Bölük Komutanlığında askeri birlikleri ziyaret ederek denetlemelerde bulundu.

Şırnak Valisi Ali İhsan Su ile beraberinde, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın,Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Ercan Yaşin ile birlikte askeri üs bölgelerini ziyaret etti.

Güneyçam 1.Motorlu Piyade Bölük Komutanlığını ziyaret eden Vali Su ve beraberindekiler, askerler ile sohbet edip sorunlarını dinleyerek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. Burada bir dizi incelemelerde bulunduktan sonra Güneyçam ilkokulunu da ziyaret eden Su, tüm sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerle sohbet etti ve çeşitli hediyeler dağıttı.

Ardından Görmeç 4.Motorlu Piyade Tabur Komutanlığına geçen Vali Su ve beraberindeki heyet, üs bölgeden sorumlu komutan tarafından brifing aldı.

Buradan Siyahkaya Hudut Bölük Komutanlığına geçerek ziyaret ve denetimlerde bulunan Vali Ali İhsan Su, burada yapılan güvenlik korucularının emeklilik törenine katıldı. (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir