• DOLAR 32.51
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2472.806
  • ...
Genel Sekreter Yalçın zabıta yetkilileriyle görüştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Mustafa Yalçın, Zabıta Daire Başkanlığında yetkililerden genel değerlendirme aldı.

Değerlendirme toplantısına Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Sahip Görendağlı ve Zabıta Daire Başkanlığının ilgili birim yöneticileri katıldı.

Zabıtaların halkla iletişimde daha dikkatli olması gerektiğini belirten Yalçın, "Yaptığımız çalışmalarda şehirde yaşayan insanları hizaya sokmak veya onları cezalandırmak gibi bir görevimiz olduğu ortaya çıkmamalı." dedi.

Zabıta Daire Başkanı Halis Barut'un sinevizyon eşliğinde yaklaşık bir saat süren sunumunda başkanlığın geçen yıl yürüttüğü çalışmalar ve bu yıl içerisinde hedeflenen çalışmalar aktarıldı.

Yalçın, zabıtanın şehrin estetiği ve esenliğiyle alakalı önemli bir görev üstlendiğini belirterek özellikle kaldırım işgali, seyyar satıcı, sigara satıcıları gibi konularda taviz verilmemesi gerektiğini ifade etti.

Zabıtanın şehri gezip kontrol eden önemli bir konumda olduğunu belirten Yalçın, "Verdiğimiz hizmetlerle alakalı eksikliklerimizi zabıtanın görmesini isteriz. Zabıta, 'Şu bölgede bu eksik var.' dediğinde ilgili daire başkanlığına bilgi verildikten sonra hemen o eksiklikler giderilecek. Bu çalışmayla diğer daire başkanlıklarıyla da koordinasyonu sağlayacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir