• DOLAR 32.573
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2433.475
  • ...
Van`ın sorunları masaya yatırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Günleri Toplantısı'na katılanlar, imar, su, kentsel dönüşüm, sosyal yardım gibi alanlarda görüşlerini paylaşarak, isteklerini dile getirdi.

Salı ve cuma günleri 15.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen toplantılarda farklı konular gündeme getiriliyor.

Genel Sekreter Yardımcıları Fazıl Tamer, Salih Allahverdi, Mehmet Yaşar ve ilgili daire başkanlarının da hazır bulunduğu toplantılarda, sorunların çözümü için birimlere direktifler verilerek, çözümü sağlanıyor.

Konu hakkında açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, "Halk günlerine gelenleri birebir dinliyoruz. İş taleplerine cevap veremediğimizi her toplantıda dile getirdik. Bunun dışında bize iletilen sorunları ilgili birimler anında not ederek, gereken çözüm yolları için çalışıyorlar. Halkımızın sorun, dilek ve temennilerini rahatça dile getirebilmeleri için halk günleri dışında da tüm birim amirlerimiz hizmet etmek, çözüm üretmek için onları dinlemektedirler. Belediye hizmet kurumudur, halkımızı dinleyerek onlara yardımcı olmak bizim görevimizdir." dedi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir