• DOLAR 32.506
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2427.81
  • ...
Kadınlar çocuklarla birlikte fidan diktiler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin'in Kızıltepe İlçe Belediyesi, Hanımeli, ADEM ve ÇATOM'dan kadınlar, "Bir Fidan Bir Kadın" adlı proje kapsamında fidan diktiler.

Fidan dikimi Koçhisar Mahallesi'nde park yapılacak alanda gerçekleştirilirken, polis tarafından çevrede güvenlik önlemleri alındı. Fidan diken kadın ve çocuklara kek ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

Konu hakkında bilgilendirme yapan Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Seher Aydın, fidan dikimleriyle ilçeyi daha fazla yeşillendirmeye çalışacaklarını belirtti.

Aydın, "Bugün 'Bir Fidan Bir Kadın' projesiyle bir aradayız. Kadınlarımızla fidan dikimine geldik. Bu projeyle Kızıltepe'yi daha fazla yeşillendirmeye çalışacağız. Bu projelerimiz devam edecek. Ne kadar ağaç dikersek o kadar kazanacağımıza inanıyoruz ve bunun öncülerinin de kadın olmasını istedik. Kadınlarımız gittiği yerleri güzelleştirdiği gibi buranın da daha güzel olması için çaba göstereceklerinden eminim. Burası belediyemiz bünyesinde park alanına çevrilecek. En azından ilk temelini, ilk ağaçlarını biz ekelim istedik. Bugün 50 tane fidan diktik. 50 fidan daha dikmeyi düşünüyoruz." dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir