• DOLAR 32.564
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2432.08
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Eskişehir çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini açıkladı.

Son değerlendirmelere göre, yağışların Muğla çevrelerinde şiddetli ve yer yer aşırı, İzmir, Aydın, ve Antalya'nın batı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının Ege ile Marmara'da 2 ile 4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla çevrelerinde şiddetli ve yer yer aşırı (100 mm üzeri), İzmir ve Aydın çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 mm) olması bekleniyor.

Akdeniz: Batı kesimleri ile zamanla bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz'in sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Antalya'nın batı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus ile birlikte kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don görülmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülmesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 21°C

Ankara: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 17°C

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 18°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 7°C

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif olmak üzere sağanak yağışlı 18°C

Manisa: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 19°C

Zonguldak: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 18°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir