• DOLAR 32.593
  • EURO 34.876
  • ALTIN 2501.442
  • ...
Rahmet Eli 351 aileye yardımda bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Her ay düzenli olarak dar gelirli ailelere yardımında bulunan Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Yardımlaşma Derneği, şubat ayı faaliyet raporunu açıklayarak, yardıma muhtaç 351 aileye yardımda bulunduğunu duyurdu.

Şubat ayı faaliyet raporuna ilişkin açıklamalarda bulunan Rahmet Eli Derneği Başkanı Sabri Yıldırım, ay itibariyle 351 aileye yardımda bulunduklarını söyledi.

Yardıma muhtaç 351 aileye, 17 bin TL değerinde yardımda bulunduklarını dile getiren Yıldırım, “Van Rahmet Eli Gıda Bankası olarak, şubat ayında yardıma muhtaç ailelere gıda yardımında bulunduk. Şubat ayında 210 aileye 12 bin 111 TL değerinde gıda malzemesi, 141 aileye de 5 bin TL değerinde kırmızı et yardımında bulunuldu. Bu kapsamda 351 aileye toplam 17 bin 150 TL değerinde gıda malzemesi ve kırmızı et yardımında bulunduk.” dedi.

“Yardıma muhtaç ailelerin sayısı gün geçtikçe artıyor”

Kentte yardıma muhtaç ailelerin sayısının günden güne atığına dikkat çeken Yıldırım, “Bize müracaat eden aileler gün geçtikçe artıyor. Bu ailelere imkânlar dâhilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bakımdan da bizlere yardımcı olmak isteyen hayırsever esnaf ve vatandaşlarımızın da desteklerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir