• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
"Küçük esnaf daha çok desteklenmeli"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yusuf Yüksel ve beraberindeki heyet Çarşı Mahallesi esnafını ziyaret ederek, esnafın sıkıntılarına kulak verdi.

Sadece seçim döneminde ortaya çıkan siyasetçilerin sorunlarına çözüm bulamayacağını belirten esnaf, bu mantığa sahip siyasetçilerin oy istediklerinde verdikleri sözleri seçim sonrası unuttuklarını söyledi.

Devletin küçük esnafa yardımlarının da yetersiz olduğundan yakınan çarşı esnafı, bölge esnafının yaşadığı mağduriyetlerin atlatılması için pozitif anlamda bir ayrıcalığa gidilmesi ve daha çok ve teşvik yapılması gerektiğini belirttiler.

Parti olarak küçük esnafın desteklenmesi yönünde sürekli çağrıda bulunduklarını ve bu konuda yetkililerden duyarlılık beklediklerini belirten Yüksel, şöyle konuştu:

“Bizler HÜDA PAR olarak küçük esnafın daha çok desteklenmesi gerektiğini daha önce de defaatle gündem getirmiş, esnafımızın mağdur edilmemesi adına etkili adımların atılması çağrısına bulunmuştuk. Bugün de bir kez daha hükümet yetkililerine çağrımızı yineliyoruz. Ciddi bir istihdam alanı olan ancak görmezlikten gelinen küçük esnafımızın harcanmaması gerekir. Yaşadıkları ekonomik sıkıntıları aşmaları adına küçük esnafımıza yardım eli uzatılmalı, sıkıntıları giderilmeli ve bu kategoride kabul edilen esnafımızın varlığını devam ettirebilmesi için hükümet nezdinde bir program oluşturulmalıdır.” (Ebubekir Yavuz- İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir