• DOLAR 32.538
  • EURO 34.763
  • ALTIN 2490.568
  • ...
Van`da Elektrik Çilesi Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van`da yaşanan depremlerin ardından bir türlü önüne geçilemeyen elektrik kesintileri depremzede halkı mağdur etmeye devam ederken, TEİAŞ yetkilileri ise vatandaşın depremdi fırsat bilerek elektriğe çok yüklendiğinden şikâyetçi oldu.
 
Van`da depremlerden dolayı elektriğin ücretsiz olduğunu ve halkın ısıtma noktasında elektriğe çok yüklendiğini söyleyen, ismini vermek istemeyen TEİAŞ görevlisi "24 saat arızalarla uğraşıyoruz yinede arızaları bitiremiyoruz ve şu ana kadar sadece merkezde 8 tane ek trafo yaptık. Ancak ışırı yüklemeden dolayı her gün bir trafo patlıyor." iddiasında bulundu.

Van`da her alanda elektriğin kullanıldığını aktaran yetkili "Van`da şu an gerek konteynır kentler gerek çadırkentler ve gerekse evlerin hemen hemen hepsinden kaçak elektrik tüketimi var. Bu kadar arıza bunlardan kaynaklanıyor." dedi
 
 Öte yandan halkın kendilerini suçladığını ancak bu noktada bir suçlarının bulunmadığını anlatan TEİAŞ görevlisi "Bizler 24 saat çalışmalarımızı sürdürüyoruz, ancak yetiştiremiyoruz." ifadelerini kullandı.
(Murat Dalgın-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir