• DOLAR 32.524
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2433.577
  • ...
"Başbakan 2 ayda bir Muş`a gelsin ki belediyeden hizmet görelim"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Binali Yıldırım`ın yarın Muş`a yapacağı ziyaret nedeniyle belediye hummalı bir hizmet çalışması başlattı. Başbakanın geçeceği güzergâhın kardan temizlenmesi ve asfaltta bulunan yamaların onarılmasına tepki gösteren vatandaşlar, ‘Hizmet görmek için Başbakanın gelmesi mi gerekir?` diye sordu.

Kış mevsimi boyunca cadde üzerindeki karı tamamen temizlemeyip sadece yolu açmakla yetinen Muş Belediyesi, başbakanın geleceği haberi üzerine geçiş güzergâhını kardan tamamen temizledi ve bozuk olan yollarda kış şartlarına rağmen yama yapmaya başladı.

Duruma tepki gösteren vatandaşlardan Yunus Yıldırım, “Biz istiyoruz ki Başbakanın 2-3 ayda bir memlekete uğrasın. Yoksa bu karlar temizlenmezdi. Vatandaşlar olarak başbakanın gelmesi bizim için bir avantajdır. Her taraf açıldı, bir bakan veya bir devlet adamı gelince memleket düzeliyor. Başka zamanlarda bir çalışma yok.” dedi.

Hasan Yılmaz ise sadece miting alanının temizlendiğini belirterek, “Bu güne kadar belediye çalışmadı. Yarın Başbakan geleceği için caddeleri asfalt yapıyor, temizliyor. Mahalle aralarında 2 araba yan yana geçemiyor, sadece bir araba geçebiliyor. Başbakanın sadece miting alanını ve geçiş güzergâhını temizlemişler.” diyerek tepkisini dile getirdi. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)
















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir