• DOLAR 32.558
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2422.833
  • ...
Ağrı`da FETÖ`den 21 polistutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı Valiliği, FETÖ`nün gizli haberleşme ağı ‘Bylock` programını kullandıkları tespit edilen, aralarında 3. Sınıf Emniyet Müdürü, Komiser Yardımcıları, polis memurları ve bir mühendisin de bulunduğu 34 kişiden  21`inin,çıkarıldıkları mahkemece tarafından tutuklandığını açıkladı.

Ağrı Valiliği`nden yapılan açıklamada, “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösteren ve örgütün gizli haberleşme ağı olan ‘Bylock` programını kullandıkları tespit edilen, aralarında 3. Sınıf Emniyet Müdürü, Komiser Yardımcıları, Polis Memurları ve bir mühendisin bulunduğu 38 şüphelinin yakalanmasına yönelik Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce ilimiz merkezli 26 ilde 25 Şubat 2017 günü ve devam eden günlerde operasyonlar gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen operasyonlar sonucu 34 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır.” denildi. 

Valilik açıklamasında, gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edildikleri belirtilerek, şüphelilerden 21`inin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı,13`ü hakkında Adli Kontrol Kararı verilerek serbest bırakıldığı belirtildi.

Açıklamada, diğer 4 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği ifade edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir