• DOLAR 32.565
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2422.734
  • ...
Bombalı saldırıda hayatını kaybedenin ismi yenidoğan yeğenine verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Viranşehir'de 17 Şubat 2017 tarihinde Yenişehir Mahallesi'nde PKK tarafından yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybeden İbrahim Kete’nin ismi İsmail ve Yaze Kete çiftinin yenidoğan oğluna verildi.

İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit Viranşehir Devlet Hastanesinde Kete çiftini ziyaret ederek tebrik etti. Kaymakam Çimşit'e Hastane Başhekimi İlhan Erkan ve Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi de eşlik etti.

Yenidoğan erkek bebek İbrahim Kete'nin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi alan Çimşit, "Şehidimizin vefatında bizler bir ölür bin diriliriz demiştik. Bu günde bir İbrahim Kete daha aramıza katıldı. Aileyi ve yakınlarını tebrik ediyorum. İnşallah büyüyüp dinine, diyanetine ve millete hayırlı bir evlat olur. Şehit İbrahim Kete vatanı, milleti ve dini için canını vermiştir. Allah katından makamların en yücesine ulaşmıştır. Allah hamdolsun bize bir İbrahim daha verdi. Şehidimize tekrar Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Kaymakam Çimşit patlamada hayatını kaybeden İbrahim Kete'nin anne ve babası ile bir süre sohbet etti. Yeni doğan torunları İbrahim için kendilerini tebrik ederek. Ardından küçük İbrahim Kete'ye altın takarak hastaneden ayrıldı. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir