• DOLAR 32.515
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2433.38
  • ...
`Meslek Liselerimiz Geleceğin Yıldızları`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır'da teknik ve mesleki eğitim veren liseleri kapsayan "Meslek Liselerimiz Geleceğin Yıldızları" programı kapsamında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda meslek liselerinin sanayinin ihtiyaçlarına cevap verebilmesi açısından önemli bir yere sahip olduğu belirtildi.

Bilgilendirme toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan'ın yanı sıra İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Tekdemir de katıldı.

Aslan, toplantıda yaptığı konuşmada mesleki teknik liselerin önemine değinerek, "Bizler ülkemizde çok önemli bir yere sahip olan mesleki ve teknik anadolu liselerinin etkinliğini arttırmak ve bu çocuklarımızın iş dünyasında istihdamda daha verimli rol almalarını sağlamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Diyarbakır bir sanayi kenti ve bu kentin profesyonel insanlara ihtiyacı var. Bu ihtiyaç okullarımız tarafından karşılanmaktadır. Diyarbakır için çok önemli bir husus varsa bu da kalifiye insan yetiştirebilme yeteneğidir. Okullarımız bu noktada oldukça etkin bir işlev görmektedir." dedi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir