• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
Kızıltepe`den 90 kişilik heyet kardeş İzmit Belediyesi`ne gitti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Belediyesi`nde görev yapan bazı müdürler, teknik eleman ve muhtarlardan oluşan 90 kişilik heyet, yeni yapılacak projeler ile ilgili kardeş İzmit Belediyesinin yetkilileriyle istişare ve değerlendirmelerin yapılacağı toplantıya katılmak üzere İzmit`e gitti.

Konuyla ilgili bilgi veren İzmit Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Örgev, “Bu toplantıyı Kızıltepe`deki faaliyetleri yöneten, organize eden teknik ekip ile İzmit Belediyemizdeki bu faaliyetleri koordine eden teknik ekip arasında yapıyoruz. 2-3 aydır çalışmalar devam ediyor. ‘Şu an itibariyle geldiğimiz nokta nedir, eksiklerimiz nelerdir, neler yapılabilir?` Bunları değerlendirmek üzere karşılıklı ekipler arasında istişare toplantısı ve paylaşımlar yapıyoruz.” dedi.

Kızıltepe Belediyesi Meclis Üyesi Cevdet Topal ise, “Bizler de Kızıltepe Belediyesi`nin çalışanları olarak Kızıltepe Belediyesi ile kardeş İzmit Belediyesi`ne iade-i ziyaret niteliğinde, İzmit belediyesinin ev sahipliğinde muhtarlarımızla birlikte buraya geldik. Burada bizim belediyemiz ile kardeş İzmit Belediyesi`nin teknik ekibi ve müdürleriyle birlikte bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz. 2 günlük bir program için buradayız. Yaklaşık 90 kişilik bir ekiple geldik. Heyetimizdeki yaklaşık 83 kişi bizim muhtarlarımızdan oluşuyor , diğerleri belediyemizde görev yapan müdür arkadaşlarımız ve teknik elemanlarımızdır. Başlayan projelerimiz var ve uygulama planlarımız var, şu an için hayata geçmiş projelerimiz var. Onunla ilgili ‘hangi aşamadayız, ne yapabiliriz, ne yapmamız gerekiyor, daha ileriye nasıl götürebiliriz?` Bunların ön değerlendirmesini yapıyoruz. İnşallah yarın da, muhtarlarımızın dâhil olacağı daha geniş programlar olacak. Kendilerine ev sahipliği için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir