• DOLAR 32.567
  • EURO 34.692
  • ALTIN 2412.475
  • ...
Van Belediyesi`nden personel alımıyla ilgili açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından, 24 Mart 2017 tarihinde yeni personel alım ihalesi yapılacağına dair çıkan haberlerle ilgili yanlışlığın düzeltilmesi adına yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, “İlimizde bazı basın yayın kuruluşlarında Van Büyükşehir Belediyesi`nde yeni bir personel alımı yapılacağına dair haberler yapılmıştır. Yapılan bu haberlerle kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini üzülerek görmekteyiz.” ifadeleri kullanıldı.

Belediyenin yeni bir personel alımının olmadığının ifade edildiği açıklamada ise “Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın İbrahim Taşyapan`ın göreve gelmesinden sonra Ulaşım Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan otobüs şoförlerinin ihalesi hizmette aksamaya neden olmayacak şekilde 4 aylık uzatılmıştır. Uzatılan sürecin tamamlanmasıyla beraber Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı 25 Şubat 2017 tarihinde, Ulaşım Daire Başkanlığı'nın talebi üzerine ihalenin 2 yıllık olmak üzere yenilenmesi için ihale kanunu çerçevesinde ilana çıkmıştır. İlana çıkılmasından sonra ilimizdeki bazı basın yayın organlarında Büyükşehir Belediyesinin yeni personeller alacağına dair haberlere yer verilmiştir. Yukarıda da belirtildiği üzere belediyemizde yeni bir personel alımı ihalesinin olmadığını ve hâlihazırda devam eden hizmetin yenileneceği kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir