• DOLAR 32.565
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2430.28
  • ...
İstanbul`dan Van`a park ve kültür merkezleri müjdesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İpekyolu İlçe Belediyesi Başkanvekili Cemil Öztürk ve beraberindeki heyet, “Kardeş Belediyeler” projesi çerçevesinde ilk önce İstanbul Esenyurt Belediyesi'ne ziyarette bulundu. Ziyarette, içinde Yaşam Merkezi`nin de olduğu 15 dönümlük park ve sanat sokağının iyileştirilmesi projelerinin Esenyurt Belediyesi tarafından yapılması hususunda mutabata varıldı.

Cemil Öztürk başkanlığındaki heyet, Esenyurt Belediyesi ziyaretinden sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ı da makamında ziyaret etti.

Kadir Topbaş`tan da park ve kültür merkezi müjdesi

Belediye Başkanı Topbaş ziyarette, İpekyolu`nda 7 dönümlük bir araziye park ve kültür merkezi yapımını üstlenecekleri müjdesini verirken, projelere destek veren Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Gülşen Orhan ise, İpekyolu Belediyesi`nin başarılı ve dinamik çalışmalarının destekçisi olacaklarını söyledi.

Ziyaretlerle ilgili İpekyolu Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,  Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Gülşen Orhan`a, gösterdikleri ilgiden ve projelere verdikleri destekten dolayı teşekkür edildi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir