• DOLAR 32.587
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2492.754
  • ...
Viranşehir de 3 tesisin açılışı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Viranşehir ilçesinde yapımı tamamlanan 2 uzay çatılı semt pazarı ile bir spor tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.   

İlçenin Bahçelievler mahallesinde düzenlenen semt pazarı açılışına Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Aslan Çiftçi, ŞUSKİ Viranşehir Koordinatörü Alettin Milli ile aralarında Cami-Der Başkanı Mehmet Kaya`nın da bulunduğu bazı STK  temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit “Son yıllara baktığımızda kamu kurum ve kuruluşlarımız ile bakanlıklarımızın ilçemize yaptıkları önemli yatırımlar ve çok önemli eserler vardır. Semt pazarı Viranşehirli hemşerilerimize hayır olsun.” dedi.

Daha sonra konuşan Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  Şanlıurfa`nın ilçeleri arasında ikinci sırada yer alan Viranşehir ilçemiz için ilçe belediyemiz ve büyükşehir belediyemiz el ele vererek ilçemizi güzel günlere taşıyacaklarını ve daha öncede Viranşehir ilçesine güzel hizmet yaptıklarını söyledi.

Yapılan konuşmanın ardından tesislerin toplu açılışı yapıldı. (Sabri Acet-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir