• DOLAR 32.367
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.236
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - 14 Şubat Salı Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:


Şanlıurfa SEMBOL Gazetesi: İstenmeyen Projenin İhalesi Yapıldı
Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Abide Kavşağında uygulanacak olan projenin ihalesi yapıldı. 19 firmanın katıldığı ihalede en düşük fiyatı Miraç Yol Yapı İnşaat Necdet Şeli Ortak girişim firmasının verdiği öğrenildi.


Tanal, Ağır Konuştu
CHP İstanbul Milletvekili Şanlıurfalı Mahmut Tanal, Bakan Çelik`in Şanlıurfa`da 4 yılda 400 proje vaadinde bulunduğunu hatırlatarak, "Eğer bu projeleri gerçekleştirmemişse bunun hukuktaki adı siyasi dolandırıcılıktır" dedi.


İpekyol Gazetesi: Hastane İzdihamına Polisli Müdahale
Günde 2 bini aşkın hastanın dişinden rahatsızlanarak geldiği Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi`nde çoğu zaman izdiham var. Dün bilgisayarlarda sistemin de gittiği esnada sıraya giren hastalar arasında kavga çıktı. Hastaneye gelen polis ekipleri olaya müdahale etti.


İlçelerde 15 Şubat Gerginliği
Abdullah Öcalan`ın yakalanarak Türkiye`ye getirilmesinin yıldönümü nedeniyle il merkezinde önlemler arttırılırken Halfeti ve Viranşehir`de polisle BDP`liler arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.


YENİURFA Gazetesi: THY`den Urfa`ya Tarife Müjdesi
Türk Hava Yolları (THY), daha önce eleştirilere konu olan Şanlıurfa İstanbul seferlerinin saatlerini değiştirecek


Soğuk Hava ve Kar Geliyor
Şanlıurfa Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Cuma ve cumartesi günü etkili olması beklenen kar ve sağanak yağışlara karşı vatandaşları uyardı. Şanlıurfa`da hava sıcaklığı, yarından itibaren 2 ile 6 derece azalacak.
 
Mehmet Demir - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir