• DOLAR 32.574
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2431.339
  • ...
Gaziantep`te uyuşturucudan 3 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep`te bir yolcu otobüsünde yapılan aramada 2017 yılında Türkiye genelinde en fazla ikinci büyük sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Yapılan aramada, bir yolcunun valizinin sırt kısmına gizlenmiş iki paket içerisinde 3 bin 250 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi  çıkarıldıkları mahkeme tarafından  tutuklandı.

Gaziantep otoyol gişelerinde polis tarafından oluşturulan kontrol noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde yapılan aramada G.E. isimli kadının valizinde 3 kilo 250 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucuya el koyan polis, G.E. ile birlikte ismi açıklanmayan bir kişiyi daha gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ele geçirilen uyuşturucu maddenin 2017 yılı içerisinde Türkiye genelinde en fazla ele geçirilen ikinci büyük metamfetamin olduğu belirtildi.

Hapis cezası bulunan bir kişi tutuklandı

Öte yandan, polisin yürüttüğü çalışmalar sonucu ele geçirilen 28 kilogram eroin maddesinin şüphelisi olarak aranan ve hakkında 18 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Z.G'nin de yakaladığı bildirildi. Zanlı Z.G`nin çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı belirtildi.

5 kilo esrar ele geçirildi

Ayrıca, bir ihbarı değerlendiren narkotim ekiplerince Şahinbey ilçesi Güneş Mahallesi'nde bulunan bir adrese yapılan operasyonda ise 5 kilo kubar esrar ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu ile ilgisi olan bir kişiyi yakalama çalışmaları devam ediyor. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir