• DOLAR 32.514
  • EURO 34.594
  • ALTIN 2504.141
  • ...
Peygamber Sevdalıları Platformundan şiir ve makale yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen şiir ve makale yarışması için başvurular alınmaya başlandı.

Bu yıl "Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)" temasıyla gerçekleştirilecek ödüllü yarışmanın başvuruları 31 Mart'a kadar devam edecek.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Peygamber Sevdalıları Platformu Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, yarışmayı, adaletiyle sadece dostlarının değil düşmanlarının da güvenini kazanan Hz. Muhammed'in hak ve adalet anlayışını en iyi şekilde anlatmak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Tüm halkı yarışmaya katılmaya davet ettiklerini belirten Aydın, "Şiir ve makale yarışmasının konusu 'Hak ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed (sav)' olacaktır. Katılımcılar her iki türe de (hem şiir hem de makale yarışmasına) ayrı ayrı katılabilir. Bu yıl yarışma iki kategoride yapılacak. Birinci kategori 18 yaş ve üstü (1998 ve öncesi doğumlular), ikinci kategori ise 14-17 yaş aralığı (1999 ve 2002 arası doğumlular) olacaktır. Yarışmaya katılacak eserlerin daha önce yayımlanmamış olması ya da herhangi bir yarışmaya katılmamış olması gerekir. Bu kurala uyulmadığı tespit edilirse eser yarışma dışı bırakılacaktır." dedi.

Başvurular internet üzerinden yapılabiliyor

Yarışma sonucunun nisan ayında açıklanacağı bilgisini veren Aydın, "Başvurular internet üzerinden yapılabilecektir. Yarışmacıların, yarışmaya katılabilmek için sitemizde yayımlanmış formu, gerekli ön bilgileri doldurup (adı, soyadı, iletişim bilgileri, telefonu, ikametgâh adresi, öz geçmişi vesaire bilgileri) yarışmaya gönderecekleri eseri ekledikten sonra adresimize (www.peygambersevdalilari.com) kaydedeceklerdir. Ayrıca yarışmayla ilgili geniş bilgi sitemizde de bulunmaktadır. Yarışma sonuçları nisan ayı içerisinde açıklanacaktır. Yarışmanın başvuruları 1-31 Mart arasıdır. Katılımcıların iletişim bilgilerini açık ve net yazmaları gerekmektedir. Aksi haldeki durumlarda mesuliyet kabul edilmeyecektir." şeklinde konuştu.

Platformun, gerektiğinde başvuru süresini uzatabileceğini dile getiren Aydın, böyle bir durumun kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.

Ödüller:

1. Kategori (1998 ve öncesi doğumlular):

- Birinciye dizüstü bilgisayar (2)

- İkinciye tablet (2)

- Üçüncüye Dua Yayıncılıktan kitap seti

2. Kategori (1999 ve 2002 doğumlular):

- Birinciye tablet (2)

- İkinciye bisiklet (2)

- Üçüncüye Dua Yayıncılıktan kitap seti (M. Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir