• DOLAR 32.579
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2424.01
  • ...
Nusaybin Belediyesi`ne 3 temizlik aracı hibe edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Nusaybin Belediyesi`ne hibe edilen ve geçtiğimiz hafta yapılan törenle Başbakan Binali Yıldırım tarafından anahtarları teslim edilen 2 adet çöp toplama ve bir adet yoğun süpürge aracı Nusaybin`e getirildi.

Nusaybin Belediyesi önüne getirilen 3 temizlik aracı hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ergün Baysal, yeni araçların ilçede çöp toplama hizmetlerinde etkin şekilde kullanılacağını söyledi.

Başbakan Yıldırım`ın katılımıyla 3 aracın anahtar teslim törenine katıldıklarını hatırlatan Baysal, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`mızın Nusaybin Belediye`mize taahhüt etmiş olduğu 2 adet çöp toplama aracı ve bir adet yoğun süpürge aracını teslim aldık. Araçlarımız bugünden itibaren Nusaybin Belediyemizin önünde göreve hazır hale getirildi. Belediyemize hibe edilen, mahalle temizlik hizmetlerini çok daha etkin şekilde yerine getirmesinde fayda sağlayacağı düşünülen bu araçları, Nusaybin halkımızın hizmetine sunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Temizlik faaliyetlerimizi her zamankinden daha etkili ve verimli bir şekilde bu araçlar ile birlikte yerine getirmiş olacağız. İnşallah Nusaybin´e hayırlı uğurlu olur.” dedi.

Belediye Başkan Vekili Baysal, araçları Nusaybin Belediyesine hibe ettiği için Çevre Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Başbakan Binali Yıldırım`a Nusaybinliler adına teşekkür ettiklerini ifade etti. (Cihat Şayık-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir