• DOLAR 32.525
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2428.403
  • ...
Yapıcıoğlu: Erbakan Hoca tüm baskılara rağmen yılmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcoğlu,  eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan`ın vefat yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda Erbakan Hocanın, tüm baskı ve engellemelere rağmen yılmadığını vurguladı.

Uzun bir mücadele sonrası başbakanlık makamına oturan merhum Necmettin Erbakan'ın, vesayet rejimi ve darbeci zihniyetin hazımsızlığı sonucu post-modern bir darbe ile görevinden uzaklaştırıldığını hatırlatan Yapıcıoğlu, uluslararası Siyonist emperyalizmin talep, teşvik ve desteğiyle, 28 Şubat darbesinin yaptırıldığını ifade etti.

Yapıcıoğlu, "Bu darbenin hedefindeki dönemin başbakanı Necmettin Erbakan, kapitalist düzeni, küresel siyonist çarkları kendine has üslubuyla tane tane anlatmış olmasına rağmen maalesef onu anlayamayanlar halen çoğunlukta." diye belirtti.

"Merhum Erbakan Hoca, yeterince anlaşılamadı"

Merhum Erbakan'ın, kavmî asabiyete itirazı nedeniyle yargılanıp mahkûm edildiğini ve aldığı ceza nedeniyle siyasi yasaklı hâle geldiğini söyleyen Yapıcıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ancak tüm baskı ve engellemelere rağmen yılmadı. Merhum Erbakan Hoca, bu konuda da yeterince anlaşılamadı. Merhum Erbakan Hoca`nın yetiştirdiği kesimler arasında, onun itiraz ettiği hususların sözcülüğünü yapanların var olması ise çok acı. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir