• DOLAR 32.579
  • EURO 35.03
  • ALTIN 2428.678
  • ...
Umut-Der Muhtaç Aileleri Sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Ağır ve zorlu kış şartlarının hüküm sürdüğü Bitlis`in Tatvan ilçesinde insanların dışarıya bile çıkmakta zorlandıkları bir ortamda faaliyetlerini devam ettiren Umut-Der Tatvan Şubesi, gönüllülerden topladığı yardımları tüm zorluklara rağmen ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.
 
Dernek gönüllüleri, yardım kapsamında kış şartlarında fakir ve kimsesizlerin belki de en çok hasretini çektikleri taze eti 20 aileye ulaştırarak örnek bir davranış sergilediler.
 
Faaliyetleri hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Umut Der Tatvan Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Feremez Güzel şöyle konuştu: "Yağan kar nedeniyle mahallelere araçlarla girmenin bile zor olduğu şu günlerde muhtaç ailelere ulaşmanın ve yaptığımız et yardımı ile yüzlerini güldürmenin sevincini yaşıyoruz. Çoğunluğunu dul ve yetim ailelerin oluşturduğu 20 aileye et yardımı yaptık. Üye ve gönüllülerimizden oluşan yardım komisyonumuz yardım malzemelerini daha önceden tespitini yaptığımız muhtaç ailelere teslim etti. Hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleşen bu yardımlar inşallah artarak devam edecektir. Tatvanlı iş adamı ve halkımızdan temennimiz komşuları olan ve bize yardım başvurusunda bulunan yüzlerce muhtaç aileye yardımlarda bulunmalarıdır. Yaptıkları yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür ederiz."
 
Ayrıca dernek yönetici ve gönüllüleri her şart ve durumda çalışmalarına devam edeceklerini, en büyük desteklerinin ise hayırseverler olduğunu dile getirdi.
(Erkan Yürek-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir