• DOLAR 32.589
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2503.287
  • ...
Batman Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti`nde Ayaz dönemi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cemiyet binasında yapılan kongreye Batman'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.  Kongrede divan seçimi için yapılan oylamada, Divan Başkanlığına Veysi Demir, üyeliklere Zeki Akın ve Bilal Ayaz seçildi.  

Divan Başkanı Veysi Demir yaptığı açılış konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek gündemi okudu. Gündemin okunmasının ardından, BM-GYC Başkanı Uğur Kapuci faaliyet raporunu açıkladı. 

Konuşmanın ardından denetim kurulu raporu okunarak kabul edildi. Tek listeyle girilen seçimde M. Şah Ayaz Başkanlığa seçilirken, yönetim kuruluna; Bayram Turan, Veysi Demir, Recep Okuyucu, Muhyettin Beyca, Nizamettin Sevim ve Halit Beytüt seçildi.

Denetim kuruluna Hüseyin Sakar, Salih Çiftçi ve İlyas Ekinci seçilirken, disiplin kuruluna da Bilal Ayaz, Mehmet Taş ve M. Şirin Yılmaz seçildi.

Yönetim Yedek Kurulu üyeliklerine ise, Ramazan Bozkurt, Salih Özcan, Fazıl Sezer, Osman Arslan, Şehmus Ustabaşı, Kutbettin Barlak ve Fatih Akgül seçilirken, Denetim Kurulu yedek üyeliklerine İrfan Tapan, Cumhur Kılıççıoğlu ve Selman Tür seçildi. 

Seçim sonunda M. Şah Ayaz yaptığı konuşmada, kongre üyelerine teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde ve elbirliği ile hizmet edeceklerini söyledi.

Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Divan Başkanı Veysi Demir, tutuklu gazeteci Nizamettin İzgi`yi anarak, sıkıntısının bitmesi temennisinde bulundu. (M. Sait Çelik – İLKHA)


 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir