• DOLAR 32.624
  • EURO 34.753
  • ALTIN 2422.332
  • ...
Diyarbakır Basınından Haber Başlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır ve çevre ilçelerde dün yaşanan gelişmeler, bugün yerel gazetelere ve internet medyasına şöyle yansıdı.

Özgür Haber: Karda Kaybolan Kent: Bitlis
Bitlis`te yaklaşık bir haftadır aralıksız yağan kar, müstakil evleri adeta kardan ve buzdan evler haline dönüştürdü. İnsanlar artık ev önlerini bile temizlemekte çaresiz kalıyor. Evlerinden tünel kazarak dışarı çıkabilen vatandaşlar, dönüşte evlerini bulmakta zorlanıyor.

Haber Diyarbakır: Diyarbakır`da "Gençlik Çalıştayı"
Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde Diyarbakır`da 2 gün sürecek Bölgesel Gençlik Çalıştayı dün başladı.

Diyarbakır Söz: Öksürüklere Dikkat!
Bazı basit önlemlerle öksürüğü kontrol altına almanın mümkün olduğunu belirten Polat, "Bol sıvı alın, akciğerler ve solunum yollarındaki salgılar ne kadar yapışkansa atılmaları o kadar güçleşir. Bol sıvı alındığında bu sıvıların yapışkanlığı azalır ve kolay atılır. Nemli hava soluyun, duş alınması veya odadaki havanın nemlendirilmesi mukus salgılarını yumuşatır. Boğazınızı yumuşatın, öksürük pastilleri ya da ballı çay veya bitki çayları boğazda kuruluk, gıcık ve öksürüğü önler.

Diyarın Sesi: Umut Kapısı Ocak Ayı Faaliyetlerini Açıkladı
Merkezi Diyarbakır`da bulunan Diyarbakır Umut Kapısı, Ocak ayı içerisinde 171 aileye gıda yardımı, Diyarbakır`a yerleşen 70 depremzede aileye gıda ve giyecek yardımında bulunduklarını açıkladı.

Güneydoğu Güncel: Çalışmayan Gider
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, çalışmayan, halka hizmet etmeyen, görevini laikiyle yerine getirmeyen bürokratlarla çalışmayacaklarını belirterek, "Halka hizmet etmeyen, görevini aksatan babam da olsa koltukta oturamaz" dedi.

Gazete Diyarbakır: Rögar Kapağını Çaldılar
Diyarbakır`ın Yenişehir İlçesi`ne bağlı Şehitlik Semti`nde belediyeye ait rögar kapağı çalındı.

Güneydoğu Ekspres: Uludere Olayı Kaza Değil
Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Genel Başkanı Vicdan Baykara, Uludere olayının bir kaza değil, sonuçlarının iyice hesaplanarak yapılmış açık bir katliam olduğunu gördüklerini söyledi.

Haber Panorama: Kışla Tipi, Zorunlu, Kesintisiz ve Başörtüsüz Eğitime Hayır!
22 STK`dan oluşan Tesettür Seferberliği Platformu(TESSEP), Tarsus`ta kitlesel basın açıklaması yaparak başörtüsü ve tesettür önündeki engellerin kaldırılmasını istedi.
 
M. Salih Keskin - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir