• DOLAR 32.527
  • EURO 34.754
  • ALTIN 2488.951
  • ...
Muş valisi aşiret liderleriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Öğretmenevinde düzenlenen istişare toplantısına,  Vali Seddar Yavuz, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, Vali Yardımcısı Abdulkadir Okay,  İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve İl Jandarma Komutan Yardımcısı Turgay Yorulmaz ile siyasi parti temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.

Toplantı hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Vali Yavuz, düzenli periyotlarla kanaat önderleriyle bir araya gelmeye özen gösterdiğini belirterek, “Göreve geldiğim günden bu yana kanaat önderleriyle belirli periyotlarla istişare toplantısı yapmaya özen gösteriyorum. Bugün yapacağımız toplantıda da ilin sorunlarını ve bunların çözüm önerilerini görüşeceğiz. Bu amaçla bir danışma ve istişare toplantısını gerçekleştiriyoruz. Burada başta terör olayları, bunun yanında kalkınma, eğitim, sağlık gibi devletimizin yapması gereken kamu hizmetleri ve genel anlamda da huzurun konuşulduğu ve daha önemlisi de gönül birlikteliğinin sağlandığı bir istişare toplantısı yapacağız. Toplantının bölge için, ilimiz için hayırlı olacağına inancım tamdır.” ifadelerini kullandı.

Kanaat önderlerinin bölgede etkisinin fazla olduğunu söyleyen Vali Yavuz, konuşmasının ardından kanaat önderleriyle görüş alış-verişinde bulundu.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir