• DOLAR 32.346
  • EURO 35.128
  • ALTIN 2310.411
  • ...
İşine son verilen belediye işçisi intihar etmek istedi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Tekin Filiz, işine son verilmesi üzerine belediye binasının çatısına çıkarak intihar etmek istedi.

Edinilen bilgilere göre, Bağlar Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan T.F’nin KHK ile işine son verildi. İşine son verildiğini öğrenen T.F, belediyenin binasına çıkarak intihar etmek istedi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi.

İşten çıkarılmasına tepki gösteren T.F, haksız gerekçe ile işten çıkarıldığını ileri sürdü. Bir süre belediye binasında direnen T.F, belediye çalışanlarının ikna etmesi sonucu çatıdan indi. T.F, olay yerine gelen polis tarafından ifadesi alınmak üzere götürüldü.

Öte yandan olay hakkında yazılı açıklama yapan Bağlar Belediyesi, T.F'nin Kanun Hükmünde Kararname ile işine son verildiğini belirtti. Açıklamada, T.F. ile birlikte 38 temizlik işçisinin Kanun Hükmünde Kararname ile 2 Şubat Perşembe günü işine son verildiği ifade edildi. (M. Hüseyin Temel, Emrah Deniz – İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir