• DOLAR 32.579
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2424.01
  • ...
Muş valisi muhtarlarla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş valisi Seddar Yavuz, Valilik toplantı salonunda merkez ve ilçe muhtarlarıyla bir araya gelerek muhtarlar istek sorunlarını dinledi.

Vali Yavuz toplantıda yaptığı konuşmada Türkiye`nin dünya gündemini belirleyen bir ülke olduğunu belirterek, “Hepinizin malumu, emperyalist güçlerce gündemi belirlenen bir ülkeden, dünyada gündemi belirleyen bir ülke olduk. Durumu hazmedeyenler her an yeni bir eylem içinde olabilirler. Bu nedenle her zaman uyanık olmak durumundayız. Milletimizin huzuruna kasteden ve ülkemizi istikrarsızlaştırmak isteyenlere karşı her zaman olduğu gibi bugün de bizlere düşen, saflarımızı sıklaştırmak ve birbirimizi daha çok sevmektir. Çünkü başka Türkiye yok.” İfadelerini kullandı.

Muhtarlarla sık sık bir araya gelmek istediğini söyleyen Yavuz, “Zaman hizmet etme, çalışma günüdür. Bu nedenle de sizlerle sık sık bir araya gelerek, sorun ve taleplerinizi dinlemek istiyorum. Dile getirdiğiniz sorunların çözümü noktasında da tüm kurumlarımızla gayret gösteriyoruz.” dedi.

Daha sonra tek tek muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali Seddar Yavuz, sorunların çözümü için ilgili kurumlara talimat verdi. (İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir