• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Biri 9 Aylık Hamile Kadın 3 Kişi Zehirlenerek Öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Hatay`ın İskenderun ilçesine bağlı Kışla köyünde Anne, 9 aylık hamile kızı ve 3 yaşındaki torunu sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybettiler.

Alınan bilgiye göre olay İskenderun`a bağlı Kışla köyünde meydana geldi.

Cumartesi gecesi sobayı yaktıktan sonra aynı odada uykuya dalan Nilüfer Tosun(60) kızı Hamide Arık(25) ve 3 yaşındaki torunu Irmak Arık sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettiler.

Pazar günü akşam saatlerine kadar ev ahalisinden kimseyi görmeyen komşuları merak edip kapıyı çaldılar ve cevap alamayınca kapıyı kırıp içeri girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştılar.

9 aylık hamile olduğu öğrenilen Hamide Arık`ın karnındaki bebeğinin de öldüğünün anlaşılması akrabalarını ve köy halkını yasa boğdu.

Eşi şark görevi için doğuda uzman çavuş olan Hamide Arık`ın doğum için annesinin yanında kaldığı öğrenildi.

Jandarma ve cumhuriyet savcısının evde yaptığı incelemelerin ardından Büyük anne torun ve 9 aylık hamile Hamide Arık`ın cansız bedenleri otopsi için İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Akrabaları olayın meydana geldiği evin oturma odasını toplarken1 göz yaşlarını tutamadılar.

Aileden iki kişinin uzman çavuş olduğu belirtilirken cenazelerin nerede toprağa verileceğinin yarın belli olacağı öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir