• DOLAR 32.591
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2417.666
  • ...
Gebze Belediye Başkanı Köşker Silvan'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kocaeli'nin Gebze İlçe Belediye Başkanı Adnan Köşker, Diyarbakır'ın Silvan ilçesine gelerek, ilçeye kazandırılacak projeler hakkında Kaymakam Adem Çelik ile istişarelerde bulundu.

İçişleri Bakanlığı tarafından Silvan'da belediyecilik çalışmaları alanında tecrübe paylaşımı için görevlendirilen Köşker, Silvan Belediyesi'ne görevlendirilen Çelik'i makamında ziyaret ederek, projeler hakkında istişarelerde bulundu.

Silvan Kent Park Projesi, Yenişehir Mahallesi Basketbol Sahası Kent Park Projesi ve Bahçelievler Mahallesi Spor Sahası Kent Park Projesi'nin Silvan'a kazandırılması için Çelik ile Köşker arasında protokol imzalandı.

Projelendirme çizim çalışmaları Gebze Belediyesi tarafından yapılan ve ihale aşamasına gelinen projelerden Silvan Kent Park Projesi'nde 9 bin 987 metrekare yeşil alan, 2 bin 636 metrekare yürüyüş yolu, 636 metrekare kauçuk zemin, tribün alanı, kafeterya, basketbol ve futbol sahası yer alacak.

Yenişehir Mahallesi Basketbol Sahası Kent Park Projesi'nde ise bin 318 metrekare yeşil alan, basketbol sahası, Bahçelievler Mahallesi Spor Sahası ve Kent Park Projesi'nde ise 2 bin 353 metrekare yeşil alan, bin 75 metrekare yürüyüş yolu, 338 metrekare kauçuk zemin, soyunma odaları, tribün, kafe ile spor, voleybol ve futbol sahaları yapılacak. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir