• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hava durumu nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Karadeniz ile Ankara ve Eskişehir çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceğini açıkladı.

Son değerlendirmelere göre, yağışların bu sabah ilk saatlerde Çanakkale çevreleri, Edirne'nin güneyi ile Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ile birlikte buzlanma ve don bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı bölgelerinde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağış uyarısı

Yağışların, bu sabah ilk saatlerde Çanakkale çevreleri, Edirne'nin güneyi ile Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah ilk saatlerde Çanakkale çevreleri, Edirne'nin güneyi ile Balıkesir'in batı kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde yer yer pus görüleceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerde kıyı kesimler ile zamanla Afyonkarahisar dışında bölge genelinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ile birlikte buzlanma ve don meydana geleceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Genellikle az bulutlu ve açık, batı kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Isparta ve Burdur çevrelerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer pus bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzeybatısı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri ve akşam saatlerinde Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinin aralıklı ve hafif olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus görülmesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı, batısının yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batısı ve zamanla Sinop dışında bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus görülmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus görülmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzeydoğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don ile birlikte, sabah ve gece saatlerinde yer yer pus görüleceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus görülmesi bekleniyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Az bulutlu 18°C

Ankara: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde kuzey ve batı kesimleri aralıklı ve hafif olmak üzere yağmurlu 11°C

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 12°C

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu -4°C

İstanbul: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11°C

Muğla: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı 12°C

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 13°C

Zonguldak: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 11°C (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir