• DOLAR 32.548
  • EURO 34.904
  • ALTIN 2478.84
  • ...
 Bedensel Engelliler Derneği 8. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Bu gün saat 12.00`de Şirinevler Mahallesi 1404 sokak no 63`te bulunan dernek binasında gerçekleşen 8. olağan kongreye dernek üyeleri katıldı. Tek listeyle gidilen kongrede Cuma Çilek başkanlığındaki liste yeni yönetime seçildi. 
 
Kongre öncesi kısa bir açıklama yapan derneğin bir önceki dönem başkanı Ahmet Günaydın, bu seçimde aday olmadığını aday olacak olan arkadaşlara şimdiden başarı dilediğini ifade etti. Günaydın, " Ben birlikte çalıştığımız dönemde her zaman engelli arkadaşlar için çaba harcadım. Belki bu süre içinde istemeden de olsa bazı arkadaşlarımızı üzmüşüzdür. Ben sizlerden haklarınızı helal etmenizi talep ediyorum. Ben benden yana haklarımı sizlere helal ediyorum" diye konuştu. 
 
Yapılan kongre sonrası yeni yönetime gelen Cuma Çilek de, görevi devreden Ahmet Günaydın`a çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Çilek, "Dün olduğu gibi bu gün de derneğimizin birlik ve beraberliği içinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Ben her zaman sizleri yanımda görmek istiyorum. Biz yeni yönetim olarak engelli kardeşlerimizin yararına çalışmalarımızı devam ettireceğiz" diye konuştu. 
 
Yeni yönetime seçilen Cuma çilek başkanlığındaki liste şu isimlerden oluşuyor: Cuma Çilek Başkan, Yönetim Kurulu asil üyeleri Cengiz Bademci, İlham Yıldız, M.Salih Tirki, M.Salih Ak, Müşerref Tahran, Vedat Çoban, denetim kurulu asil üyeleri Nurullah Şahin, Fehmi Badem, Abdulhalim Direk, disiplin kurulu üyeleri M. Şakir Velioğlu, Melek Biçen ve Aydın Demir.
 
Veysi Rüzgar - İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir