• DOLAR 32.534
  • EURO 34.977
  • ALTIN 2425.42
  • ...
Bitlis`te meşale ve havai fişekli kayak gösterisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis Valiliği ile Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfınca (BETAV) tarafından Erhan Onur Güler Kayak Tesisinde düzenlenen ‘Kar Şenlikleri` kapsamında gerçekleştirilen meşaleli ve havai fişekli kayak gösterileri, izlemeye gelen halk tarafından büyük beğeni topladı.

Bitlis`teki yerli  ve dışardan gelen sporculardan oluşan 50 kişilik kayakçı grubu, ellerindeki meşalelerle  güzel görüntü oluştururken, Bitlislilere unutulmayacak güzellikte görsel bir şölen sundu. Sporcular gösteri yaparken gösteriyi izlemeye gelen Bitlisliler, yapılan meşaleli gösteriyi telefonlarıyla görüntüledi.

Gösterinin ardından pistin zirvesinde havai fişekler atılarak, Bitlis yöresine has müzikler eşliğinde halaylar çekildi.

Yapılan organizasyon hakkında değerlendirmede bulunan ve etkinliğin sponsorluğunu yapan Eren Holding Yönetim Kurulu`ndan İsmail Eren, organizasyonda çocukların sevinçlerinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, şunları söyledi:

 “Bugün çocuklar kaydılar, koşu yaptılar. Sonucunda halkın huzurunda kürsüye çıktılar. Birer madalya aldılar. Madalyanın dışında birer kupa aldılar. Bununla birlikte maddi değeri olan hediyeler aldılar. Bütün bunları götürüp evlerinde muhakkak ki yataklarının başucuna, belki odalarının en iyi yerine koyacaklar. Hayatları boyunca buna bakarak övünecekler ve daha başka başarılara gitme konusunda bir yol gösterici olacak. Bu bakımdan mutluyuz ve diliyoruz ki, bundan sonraki yıllarda benzeri kutlamalar yapılacaktır.” dedi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir