• DOLAR 32.349
  • EURO 35.124
  • ALTIN 2303.182
  • ...
Mağdur aileye yapılan yardımlar teslim edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa`nın Eyyübiye ilçesine bağlı Dede Osman Mahallesinde doğuştan fil hastalığına yakalanan İsmail Yakıcı`ya hayırseverler tarafından yapılan yardımlar, Şanlıurfa YAR-DER tarafından kendisine teslim edildi.

Maddi durumu iyi olmadığından gerekli tedaviyi olamayan mağdur Yakıcı, bu hastalığına rağmen ailesinin geçimini sağlamak için inşaatlarda çalışıyor. Yakıcı ailesinin mağduriyetini haber alan Şanlıurfa YAR-DER yetkilileri, aileye yardım etmek amacıyla çeşitli girişimlerde bulundu.

Yakıcı ailesinin mağduriyetini gündeme getirmek amacıyla geçtiğimiz günlerde Rehber TV`de yayınlanan ‘Umut Kapısı` programına katılan Şanlıurfa YAR-DER temsilcileri, bu programda Yakıcı ailesinin dramını dile getirmişlerdi.

Programın ardından hayırseverler tarafından Yakıcı ailesine ulaştırılmak üzere yapılan nakdi yardımları alan Şanlıurfa YAR-DER yetkilileri, bu yardımları Yakıcı`ya ulaştırdı.

Konu hakkında İLKHA`ya konuşan Şanlıurfa YAR-DER Başkanı Mahmut Çelik, yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür ederek, kendilerine ulaşan nakdi yardımları mağdur İsmail Yakıcı`ya teslim ettiklerini belirterek bundan sonra da yapılacak yardımları ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi.

Nakdi yardımları teslim alan İsmail Yakıcı ise kendisine yardım elini uzatan ve aracı olan herkese teşekkür ettiğini söyledi. (İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir