• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Çığ altından kalan kepçe operatörü hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bahçesaray ilçesinde 3 günden bu yana etkili ola kar yağışından dolayı Van Büyükşehir Belediyesi kapalı yolların açılması için çalışma başlattı. Büyükşehir Belediyesi’ne ait karla mücadele ekiplerin kullandığı bir kepçenin üzerine çığ düşmesi sonucunda kepçe operatörü hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Bahçesaray ilçesine 16 kilometre uzaklıktaki Altındere Mahallesi Dikmenler Mezrası’nda bulunan bir hastanın kurtarılması için Büyükşehir Belediyesi çalışma başlattı. Hastanın kurtarılıp ambulansla ilçeye gönderilmesinin ardından, kepçe operatörü yol açma çalışmasına devam etti.

Akşam saatlerinde yol açma çalışmasını yapan Vasıf Karca isimli kepçe operatörü düşen çığın altında kaldı. Yetkililerin haber alması üzerine, bölgedeki jandarma ekipleri olay yerine gönderildi. Çığ altında kalan kepçe operatörünün kurtarılması için Jandarma ve köylüler tarafından yoğun bir çalışma başlatılırrken, AFAD ekipleri ise kapalı yollardan dolayı olay yerine ulaşamadı.

Yoğun çalışmalardan sonra ulaşılan kepçe operatörü Vasıf Karca’nın hayatını kaybettiği tespit edildi. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir